وارد شدن به سیستم

انگلیس

مدارک لازم برای سفارت انگلیس
غیر از پاسپورت همهٔ مدارک باید ترجمه شده باشند.

1- دعوتنامه و فتوکپی پاسپورت دعوت کننده.
2- مدارک مالی و کاری دعوت کننده.
3- اعتبار پاسپورت از زمان ورود به انگلیس کمتر از ۶ ماه نباشد.
4- فتوکپی همهٔ صفحات پاسپورت.
5- سند ازدواج
6- شناسنامه
7- کارت ملی
8- ۲ قطعه عکس ۴۵x۳۵و۳ قطعه عکس برای سفارت ایران(برگ عبور).
9- در صورتی‌ که شاغل هستید، برگه مرخصی از محل کار.
10- فیش حقوقی در صورت داشتن ، (برگه باز نشستگی و فیش حقوقی).
11- داراییها اعم از سند مالکیت و مبلغ دریافت اجاره ، درآمدهای مازاد ، سند ماشین (میزان درامد پایین نباشد،در گرفتن ویزا تاثیر دارد).
12- موجودی بانکی‌
13- نت:به تعداد هر یک از اعضا خانواده یک فرم - گرفتن وقت- و پرداختی وجه سفارت الزامیست.

تحصیلی‌- visa letter
1- اطلاعات محل اقامت در انگلستان
2- مدارک زبان
برای بچه های زیر ۱۸ سال در صورتی‌ که پدر مادر هر دو با بچه مسافرت نمیکنند گواهی رضایت باید از پدر و یا مادر که همراه نخواهد بود صادر شود.
3- مدارک ذکر شدهٔ بالا برای دانشجویان هم مشابه هست به اضافه دعوت نامه از دانشگاه انگلستان.

بیزینس
دعوتنامه از انگلستان و بقیه مدارک که در بالا ذکر شده است.

1- فرمها حتما کامل و به زبان انگلیسی‌ پر شود و تاریخ‌ها حتما به میلادی باشد.
2- تاریخ تقریبی گرفتن وقت سفارت اعلام شود.
3- ظرف ۲۴ ساعت وقت سفارت از جانب ما اعلام خواهد شد.
4- وقتهای گرفته شده از جانب ما در بوک‌ها با ذکر روز و ساعت اعلام شود.
- مسافرین در مراجعه به آنکارا جهت دریافت برگ عبور برای هر ۲ سفارت انگلیس و کانادا جداگانه فتوکپی کامل پاسپورت ، شناسنامه ، کارت ملی‌ و ۳ قطعه عکس همراه داشته باشند.